Ingelin Meland Anderssen

IngelinAnderssen

Om meg

Mitt navn er Ingelin Meland Anderssen. Jeg er 34 år gammel og kommer opprinnelig fra Stokmarknes som ligger i Nordland fylke. Jeg jobber fortiden som erfaringskonsulent i KBT i 50 % stilling. Jeg har en snill , flott  mann og 4 døtre. Vi tok det spreke valget og flyttet fra Stokmarknes til Stadsbygd i Oktober 2016.

Ellers kan jeg si om meg selv at jeg er blid, ler mye (når det er rom for det), har selvironi og er ganske utadvent.

Arbeider med

I KBT jobber jeg som erfaringskonsulent. Er stasjonert i Havsteinekra og Stabells veg og trives her. Jobben går ut på samtaler med de som bor her  og praktisk bistand som å være med på butikken , være med til tannlegen, bistå ved betaling av regninger  eller andre ting som beboerne trenger hjelp til.

Utdanning

Jeg er autorisert som Helsefagarbeider og som Helsesekretær. Har utdanning fra barsel og barnepleier.

Erfaringsbakgrunn

I 2011 ble jeg psykisk syk, opplevde det som det kom på dagen og fikk diagnosen OCD og angst. I ettertid ser jeg at kroppen forsøkte å si i fra litt før.  Fra at jeg jobbet på det lokale sykehuset og var frisk og rask, føltes det som verden raste i grus og jeg gikk rett ut i sykemelding. Etter dette har jeg kun jobbet litt.

Mine erfaringer kommer både gjennom tidligere jobber og egen sykehistorie. Har erfaring med hvor sterkt OCD eller for den sags skyld andre angstlidelser kan ta tak når du minst venter det og snu livet på hodet.

Jeg har erfart å være så nede at jeg trodde hele livet var ødelagt til at jeg kom meg opp igjen og nå lever et liv der jeg igjen føler lykke.

Ønsker å bidra med

Jeg ønsker å bidra med håp. Håp til alle som sitter der og ikke vet hvem de kan snakke med og som kanskje ikke tør å fortelle til noen hvilke tanker som plager dem .

Jeg ønsker kanskje mer varierte arbeids oppgaver som erfaringskonsulent. Kanskje folk kan leie oss der vi trengs?

Jeg ønsker å kunne være en støtte og en med kunnskap om veien videre til mennesker i fortvilte situasjoner som ikke har noen andre de tør snakke med.

About Ingvild M. Kvisle

Ansatt som prosjektmedarbeider i KBT. Jobber med Bruker Spør Bruker, dialogmøter, nettside og sosiale medier.