Interesse for forskning?

Hege Hafstad Johansen(bildet) er leder for brukergruppen i psykisk helsevern og deltok på KBT og AFFUs forskningskurs i 2013.
-Det var nyttig og lærerikt, sier hun. -Jeg var ganske fersk når det gjelder å finne forskning, men gjennom kurset fikk jeg fikk innblikk i hvor jeg finner og bruker de nettsidene hvor vi søker etter artikler.

Kurset tilbys på nytt i høst. Det er for deg som vil kvalifisere deg innen forskning og brukermedvirkning.

Du bør ha egen erfaring med psykiskhelsetjenester og interesse for å lære mer om forskning og brukermedvirkning i forskning for å delta. Tema i kurset er blant annet hvordan man vurderer forskning, hvor man finner forskning og hvordan man kan fremme brukererfaringer i forskning.

Hege sier hun har hatt god nytte av kurset hun gikk, i etterkant:

– Jeg bruker forskning mer i både jobb og verv etter kurset. Nå når jeg vet hvordan og hvor jeg skal finne det jeg leter etter er ikke veien så lang eller terskelen så stor for å lete opp det jeg har behov for, sier hun og anbefaler det dermed for andre.

Årets kurs ledes av Einar Vedul-Kjelsås, førsteamanuensis og dr.philos og Ismail Cüneyt Güzey, førsteamanuensis, overlege og dr.med ved AFFU, sammen med Heidi Westerlund, som er samfunnsviter og seniorrådgiver i KBT Midt-Norge.

Vi arrangerer 3 kurskvelder a 3 timer:

1.    26. oktober 2015       18.00 – 21.00.
2.    9. november 2015     18.00 – 21.00.
3.    30. november 2015    18.00 – 21.00.

For uforpliktende informasjon om kurset eller påmelding, kontakt:

Heidi Westerlund i KBT Midt-Norge:

Tlf: 40605996

Tekst: Heidi Westerlund Foto: privat

About Ingvild M. Kvisle

Ansatt som prosjektmedarbeider i KBT. Jobber med Bruker Spør Bruker, dialogmøter, nettside og sosiale medier.