Vi deltar på Erfaringskonferansen

Bilde: Illustrasjon av mennesker med hendene i været og en hjerteformet ballong.

Onsdag 15. og torsdag 16. oktober deltar KBT Midt-Norge på Erfaringskonferansen i regi av Nasjonalt senter for erfaringskompetanse innen psykisk helse.

Det nasjonale senteret arbeider for å fremme likeverd mellom erfaringskompetanse og fagkunnskap, og på årets konferanse har de valgt å legge fokus på relasjoner og tjenester på brukernes arena. ”I have a dream” er valgt som motto for konferansen, som tar mål av seg å belyse mange aspekter av brukernes møte med helsetjenestene. Den vil også sette fokus på vårt kunnskapssyn, og definisjonen av dette.

Konferansen har rundt 200 deltakere fra hele landet. Om du deltar, kom gjerne innom KBT Midt-Norges stand i andre etasje på Royal Garden. Vi vil komme tilbake med flere saker fra konferansen i løpet av de nærmeste dagene.

Les om Nasjonalt senter for erfaringskompetanse innen psykisk helse her.

About Ingvild M. Kvisle

Ansatt som prosjektmedarbeider i KBT. Jobber med Bruker Spør Bruker, dialogmøter, nettside og sosiale medier.