Ny koordinator i KBT

Bilde: Nina Vesterdal

Det blir en travel høst for Nina Josteinsdatter Vesterdal. 39 åringen fra Steinkjer har mange jern i ilden. Hun er psykiatrisk sykepleier ved Moholt Helse og Velferdssenter og nå blir hun også koordinator for Verktøykasseprosjektet i KBT Midt-Norge

Å si:” jeg er psykiatrisk sykepleier med brukererfaring” når man presenterer seg er det vel ikke alle som kan. Nina kan og gjør det. Fagkunnskapen og brukerkunnskapen har derfor like stor plass i hennes engasjementer og prosjekter.

I Mental Helse har hun vært særlig opptatt av antistigmaarbeid knyttet til psykiske problemer. Nina er bosatt på Stjørdal, mor til Kornelius på 12 og leder et aktivt Mental Helse Stjørdal. Hun har også verv i fylkestyret for Nord-Trøndelag.

Tekst/foto: Heidi Westerlund

About Ingvild M. Kvisle

Ansatt som prosjektmedarbeider i KBT. Jobber med Bruker Spør Bruker, dialogmøter, nettside og sosiale medier.