Dialog i Trondheim

Bilde: Torbjørg Sandberg og Eirik Roos

– Vi skal fortsette med det vi er gode på og det som virker.

Dette sa leder Torbjørg Sandberg, da hun åpnet dialogkonferansen i Bruker Spør Bruker-undersøkelsen  i Trondheim kommune 28. februar.

Hun og 15 av hennes medarbeidere i Oppfølgingstjenesten Øst og Midt-Byen hadde satt av tid i en travel hverdag for å møte brukerne sine til dialog i Bassengbakken 1, ved Solsiden. Brukerne satte sterkt preg på konferansen med et oppmøte på 10. Eirik Roos var tilstede fra rådmannens stab. Han bekreftet Sandberg på det  å styrke godt arbeid og det som virker i Oppfølgingstjenesten. Men han hadde også klare forventinger om at KBT peker på det som bør forbedres i sluttrapporteringen.

KBT skal i løpet av kort tid levere rapport fra prosjektet til kommunen. Teamet fra KBT, bestående av Heidi Westerlund, Ola K. Johansen og Dagfinn Bjørgen presenterte de foreløpige funnene fra undersøkelsen. Tove Digre og Ragna Vorkinnslien var sekretærer i konferansen, som markerte avslutningen av nok et godt tilrettelagt BSB-prosjekt for oss i Trondheim Kommune.

About Ingvild M. Kvisle

Ansatt som prosjektmedarbeider i KBT. Jobber med Bruker Spør Bruker, dialogmøter, nettside og sosiale medier.